Bestuurs wijzigingen per 1 november 2022.

Beste verenigingen van de ZFB Breda.

Door het opstappen van Cees Markus als voorzitter van de ZFB Breda hebben de overige bestuursleden een aantal besluiten moeten nemen. Doordat Cees per direct is gestopt hebben we de laatste weken overuren gemaakt. We moeten hierdoor veel zaken regelen, bankzaken, Kamer van Koophandel en dergelijke. Ook andere zaken waar we mee bezig waren zoals het WBTR, kan en moet nu grotendeels opnieuw. Lastig, maar dat is niet anders. En uiteraard gaan we er voor zorgen dat alles weer in orde komt.

Als bestuur hebben we besloten dat onze prioriteit ligt bij de verenigingen, en het doorgaan van de wedstrijden voorrang heeft. Daardoor kan het voorkomen dat er andere dingen meer tijd nodig hebben dan normaal. Hopend op uw begrip in deze, mocht het voorkomen.

Het huidige bestuur ziet ervan nu ook al iets anders uit, door een aantal verschuivingen.

Hans Lucas is penningmeester en doet competitiezaken dit seizoen. Volgend seizoen stopt Hans met competitiezaken en voor deze functie zoeken wij met spoed een vervanger. Het zou mooi zijn dat we deze op korte termijn zouden vinden. Dus voelt u zich aangesproken of weet u iemand die ons hiermee zou kunnen helpen dan horen wij dat graag.

Eline Smit deed het secretariaat, maar door drukte was deze functie grotendeels opgesplitst. Eline verlaat dan ook deze functie, maar blijft onze vaste notulist en gaat ons verder met kleinere werkzaamheden ondersteunen. Voor het secretariaat hebben wij hoogst waarschijnlijk een vervanger. Het bestuur hoopt dit op korte termijn te verwezenlijken.

Pieter van der Pluijm doet ledenadministratie, dit blijft hij ook doen. Daarnaast heeft Pieter de functie van voorzitter erbij gekregen. Wij van het bestuur zijn van mening dat je een nieuwe voorzitter niet zomaar van straat kan halen. Dit moet in onze ogen iemand zijn die al een langere tijd bij de ZFB Breda meedraait. En dat doet Pieter zeker, meer als 20 jaar als speler, 8 jaar coach van een vereniging en ook alweer 6 jaar als bestuurslid.

We hopen als bestuur alles weer snel op orde te hebben, mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag via het E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopend u allen hiermede voldoende te hebben geïnformeerd,

Pieter van der Pluijm

Namens het bestuur van de ZFB Breda.

Breda , 29-10-2022

 

Copyright 2011 Bestuurs wijzigingen per 1 november 2022. - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.