Downloads

Afdrukken

 

Op deze pagina vindt u alle downloads die beschikbaar zijn.

Privacy Statement PDF
In dit document staan alle privacy gerelateerde artikelen beschreven in lijn met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Spelregels ZFB Breda PDF
Dit document staan de spelregels beschreven die van toepassing zijn op alle wedstrijden die door de ZFB Breda worden georganiseerd.
Reglementen Competitiewedstrijden en Strafzaken PDF
In dit document staan de reglementen beschreven die van toepassing zijn op alle wedstrijden die door de ZFB Breda worden georganiseerd, inclusief de procedure bij strafzaken.
Tarieven- en boeteregeling LINK
In dit document staat de tarieven- en boeteregeling beschreven die van toepassing zijn op de deelname bij de ZFB Breda.
Aanvraagformulier nieuwe leden LINK (login vereist)
Dit formulier heeft u nodig als u een lid wilt inschrijven, overschrijven en voor de verlenging van een spelerskaart.
Overschrijvingsformulier LINK (login vereist)
Dit formulier heeft u nodig als u een lid over wilt schrijven die bij een andere vereniging heeft gespeeld. Hoe en wanneer u dit formulier nodig heeft kunt u lezen op de F.A.Q. pagina.
Scheidsrechter rapport LINK
Heeft u als scheidsrechter iemand een rode kaart gegeven? Dan moet u dit formulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijnde de contactpersoon van de afdeling strafzaken. Wat u moet doen, kunt u lezen op de F.A.Q. pagina.
Verklaring ongeregeldheden
LINK (login vereist)
Is er iemand van de tegenpartij uit de zaal gestuurd? Dan moet u dit formulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijnde de contactpersoon van de afdeling strafzaken. Wat u moet doen, kunt u lezen op de F.A.Q. pagina.
Verweerschrift ongeregeldheden
LINK (login vereist)
Is er iemand van uw vereniging uit de zaal gestuurd? Dan moet u dit formulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijnde de contactpersoon van de afdeling strafzaken. Wat u moet doen, kunt u lezen op de F.A.Q. pagina.
Copyright 2011 Downloads - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.