Downloads

Afdrukken

Op deze pagina vindt u alle downloads die beschikbaar zijn.

Privacy StatementPDF
In dit document staan alle privacy gerelateerde artikelen beschreven in lijn met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Spelregels ZFB BredaPDF
In dit document staan alle spelregels beschreven die van toepassing zijn in de zalen van ZFB Breda.
Reglementen Competitiewedstrijden en StrafzakenPDF
In dit document staan alle reglementen beschreven die van toepassing zijn voor competitiewedstrijden en strafzaken.
Tarieven- en boeteregelingLINK
In dit document staan de tarieven- en boeteregeling beschreven die van toepassing zijn voor competitiewedstrijden en strafzaken.
Aanvraagformulier nieuwe ledenLINK (login vereist)
Dit formulier heeft u nodig als u een lid wilt inschrijven, overschrijven en voor de verlenging van een spelerskaart.
OverschrijvingsformulierLINK (login vereist)
Dit formulier heeft u nodig als u een lid over wilt schrijven die bij een andere vereniging heeft gespeeld. Hoe en wanneer u dit formulier nodig heeft kunt u lezen op de F.A.Q. pagina.
Scheidsrechter rapportLINK
Heeft u als scheidsrechter iemand een rode kaart gegeven? Dan moet u dit formulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijnde de contactpersoon van de afdeling strafzaken. Wat u moet doen, kunt u lezen op de F.A.Q. pagina.
Verklaring ongeregeldheden
LINK (login vereist)
Is er iemand van de tegenpartij uit de zaal gestuurd? Dan moet u dit formulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijnde de contactpersoon van de afdeling strafzaken. Wat u moet doen, kunt u lezen op de F.A.Q. pagina.
Verweerschrift ongeregeldheden
LINK (login vereist)
Is er iemand van uw vereniging uit de zaal gestuurd? Dan moet u dit formulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijnde de contactpersoon van de afdeling strafzaken. Wat u moet doen, kunt u lezen op de F.A.Q. pagina.
Copyright 2011 Downloads - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.