Boetecodes

Afdrukken

In het boete overzicht wordt gebruik gemaakt van een code.

Deze code komt overeen met de codes die staan beschreven in de onderstaande tabel.

 

  Tarieven- en boeteregeling seizoen 2023/2024.  
Code Beschrijving Bedrag 
01. Nieuwe spelerskaarten aanmaken. 7,50
Betreft het aanmaken van een spelerskaart voor een nieuw lid van een vereniging. De kosten zijn per spelerskaart.
02. Verlengen van een spelerskaart. € 5.00
Betreft het verlengen vaan een bestaande verlopen spelerskaart. De kosten zijn per spelerskaart.
03. Overschrijving van een speler naar een andere vereniging. € 5.00
Betreft het aanmaken van een nieuwe spelerskaart bij overschrijving. Hierbij wordt bedoeld als er een speler van vereniging veranderd. De kosten zijn per spelerskaart.
04. Naamswijziging van een vereniging. € 25,00
Betreft het veranderen van de naam van de vereniging.
05. Niet tijdig insturen ledenlijst van de vereniging. € 25.00
Wanneer de ledenlijst niet voor 1 augustus is teruggemaild naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt deze boete opgelegd. De kosten gelden per team van de vereniging.
06. Zonder kennisgeving afwezig zijn bij het verenigingsoverleg. 25,00
Wanneer een vereniging zonder berichtgeving afwezig is, dan worden deze kosten in rekening gebracht. De afmelding kan alleen schriftelijk of digitaal geschieden aan het secretariaat van de Stichting Zaalvoetbal Federatie Breda (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
07. Het niet dragen van een aanvoerdersband. 5,00
Wanneer er geen aanvoerdersband wordt gedragen, door de op het wedstrijdformulier aangemerkte aanvoerder, dan worden deze kosten in rekening gebracht.
08. Strafzaak. 50,00
Als een lid en/of vereniging betrokken is bij een strafzaak, dan worden deze kosten in rekening gebracht. Kosten zijn per aangespannen strafzaak.
09. Beroepszaak. €100.00
Mocht u besluiten om in beroep te gaan tegen de uitspraak van de Strafcommissie, dan maakt u het vermelde bedrag over onder vermelding van het dossiernummer. Wanneer u in het geheel of gedeeltelijk in het gelijk wordt gesteld, wordt het bedrag gerestitueerd.
10. Bij het niet tijdig insturen van een verklaring ongeregeldheden door de betrokken vereniging. € 25,00
Wanneer het formulier verklaring ongeregeldheden niet binnen 72 uur na de wedstrijd in het bezit is van het secretariaat van de stichting Zaalvoetbal federatie Breda (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) worden deze kosten in rekening gebracht.
11. Bij het niet tijdig insturen van een verweerschrift ongeregeldheden door de betrokken vereniging. € 25.00
Wanneer het formulier verweerschrift ongeregeldheden niet binnen 3 kalenderdagen na de wedstrijd in het bezit is van het secretariaat van de stichting Zaalvoetbal federatie Breda (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) worden deze kosten in rekening gebracht.
12. Niet opkomen bij een wedstrijd met kennisgeving (tot 24 uur voor aanvang van de wedstrijd). € 50,00
Dit wil zeggen dat het niet gelukt is om een wedstrijd te ruilen en minimaal 24 uur voor aanvang van de wedstrijd aan het bestuur hebt doorgegeven dat de wedstrijd niet door kan gaan via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Whatsapp aan de competitieleider. De wedstrijd is dan verloren met 5 - 0.
13. Niet opkomen bij een wedstrijd zonder, of een te late kennisgeving. €75.00
Dit wil zeggen dat een vereniging niet verschijnt bij een wedstrijd zonder enige vorm van berichtgeving of binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd afzegt (met een bevestigingsmail of Whatsapp bericht aan de competitieleider) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De wedstrijd is dan verloren met 5 - 0.
14. Het wedstijdformulier is niet of niet juist is ingevuld, zodat er niet met de wedstrijd gestart kan worden. (Met inachtneming van 10 min. wachttijd). € 75.00
Dit wil zeggen dat je als vereniging het wedstrijdformulier niet of niet juist hebt ingevuld. De scheidsrechter/secretaris kan hierdoor de wedstrijd niet starten. De wedstrijd is dan verloren met 5 - 0.
15. Geen tenues aanwezig. € 75,00
Dit wil zeggen dat de spelersuitrusting niet aanwezig is, of niet voldoet aan in het reglement gestelde eisen. En de vereniging niet kan spelen. De wedstrijd is dan verloren met 5 - 0.
16. Niet gerechtigde speler(s). € 150.00
Dit wil zeggen een speler deel laten nemen aan een wedstrijd zonder dat deze lid is van uw vereniging. Ook een geschorste speler deel laten nemen aan een wedstrijd valt onder deze categorie. Boete bedrag is per overtredende speler. De wedstrijd is dan verloren met 5 - 0.
17. Openstaande boetes te laat betaald. € 10.00
Dit wil zeggen dat u de openstaande maandelijkse boete niet voor de vastgestelde termijn heeft voldaan.
18. Openstaande Boetes einde seizoen. € 25.00
Alle openstaande boetes dienen binnen 14 kalenderdagen na het einde van het seizoen te zijn voldaan. Boete wordt per overtredende vereniging opgelegd.
19.  Boetebedragen boven de € 150,-.
Deze boetes dienen eerst betaald te worden voordat er een wedstrijd gespeeld kan worden. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het bestuur besluiten om de vereniging uit de competitie te nemen. Ook kan het bestuur overgaan tot het incasseren van de opstaande bedragen via een gerechtelijke procedure. Mocht een boete, om wat voor reden dan ook, niet betaald worden (denk hierbij bijvoorbeeld aan een ploeg die stopt en zijn laatste wedstrijd niet op komt dagen) dan heeft het bestuur de mogelijkheid om de boete om te zetten van een “verenigingsboete” naar een “spelersboete”.
20. Boekingscode ontvangst boetegeld.
Onder deze code wordt de datum van ontvangst met het boekstuknummer vermeld.
Copyright 2011 Boete Codes - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.