F.A.Q.

Afdrukken

Wat is het bankrekeningnummer van de Zaalvoetbalfederatie Breda?
Hoe schrijf ik een vereniging voor het nieuwe seizoen?
Hoe geef ik een adreswijziging van een lid door?
Hoe verkrijg ik een ledenlijst?
Hoe verleng ik een spelerskaart?
Hoe krijg ik een spelerskaart voor een nieuwe speler?
Wat moet ik doen als een speler bij een andere vereniging heeft gespeeld?
Hoe kom ik aan nieuwe wedstrijdformulieren?
Wanneer moeten de wedstrijdformulieren zijn ingestuurd?
Hoe verzet ik of stel ik een wedstrijd uit?
Hoe moet ik handelen bij een strafzaak?
Welk formulier dient te worden gebruikt?

Wat is het bankrekeningnummer van de Zaalvoetbal Federatie Breda?

Het bankrekeningnummer is: NL79INGB0005930827 ten name van: Stg. Zaalvoetbal Federatie rayon Breda e.o. te Breda

Hoe schrijf ik een vereniging voor het nieuwe seizoen?

Stuur een e-mail naar onze secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan neemt onze secretaris contact met u op. Voor vragen omtrent de inschrijving / competitie kunt altijd terecht bij een van onze bestuursleden. Zie voor de eventuele benodigde gegevens onze website onder het kopje Bestuur.

Hoe geef ik een adreswijziging van een lid door?

Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe verkrijg ik een ledenlijst?

Nadat u zich als team heeft ingeschreven voor het nieuwe seizoen bij de ZFB ontvangt u via de mail een ingevulde ledenlijst van onze ledenadministratie. Deze ledenlijst dient u te controleren en daar waar nodig is aan te passen door middel van de mutatiecodes. De gecontroleerde ledenlijst dient u voor 15 augustus van ieder jaar terug te sturen/mailen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit is verplicht en bij het niet nakomen hiervan wordt er een boete opgelegd volgens de tarieven- en boeteregeling van de ZFB. Nieuwe verenigingen hoeven het eerste seizoen geen ledenlijst in te vullen.

Hoe verleng ik een spelerskaart?

Het verlengen van een spelerskaart vraagt u aan bij de ledenadministratie. U kunt hiervoor het aanvraagformulier nieuwe speler downloaden van onze website en invullen. Eén nieuwe pasfoto mee te sturen, een kopie ID is niet nodig. Ook de verlopen spelerskaart dient ingeleverd te worden. De gegevens kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De nieuwe spelerskaart wordt naar het secretariaat van uw vereniging verstuurd, mits anders door u vermeld. De nieuwe spelerskaart is vijf jaar geldig.

Hoe krijg ik een spelerskaart voor een nieuwe speler?

Ieder speler en/of coach moet in het bezit zijn van een geldige spelerskaart om deel te kunnen nemen aan de competitie- of beker wedstrijden binnen de ZFB. Een nieuwe speler meldt u aan bij de ledenadministratie. U kunt hiervoor het aanvraagformulier nieuwe speler downloaden van onze website en in te vullen. Eén pasfoto en een kopie ID mee te sturen. De gegevens kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De nieuwe spelerskaart wordt naar het secretariaat van uw vereniging gestuurd, mits anders door u vermeld. Deze spelerskaart is vijf jaar geldig.

Wat moet ik doen als een speler eerder bij een andere vereniging heeft gespeeld?

Overschrijvingen kunt u indienen vanaf het einde seizoen tot de start van het nieuwe seizoen. In de periode van de start van het seizoen tot en met 31 december kan men alleen overschrijven als men maximaal twee wedstrijden heeft gespeeld bij de vereniging die men wilt verlaten. Vanaf 1 januari worden er geen overschrijvingen meer verleend tot aan het einde van het lopende seizoen. U dient een verzoek in voor overschrijving bij de ledenadministratie. U dient hiervoor het overschrijvingsformulier en het aanvraagformulier nieuwe speler te downloaden van onze website en in te vullen. Een nieuwe pasfoto mee te sturen, kopie ID is niet nodig. De oude spelerskaart dient ingeleverd te worden. De gegevens kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De nieuwe spelerskaart wordt naar het secretariaat van uw vereniging gestuurd, mits anders door u vermeld. Deze spelerskaart is vijf jaar geldig.

Hoe kom ik aan een nieuwe wedstrijdformulieren?

De wedstrijdformulieren worden aan het begin van het seizoen aan u verstrekt tijdens het verenigingsoverleg. Mocht u er eventueel te kort komen, dan kunt u via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. deze aanvragen.

Wanneer moeten de wedstrijdformulieren zijn ingestuurd?

Het is niet nodig om de wedstrijdformulieren op te sturen, deze worden door onze scheidsrechters opgestuurd, na afloop van de wedstrijd.

Hoe verzet ik of stel ik een wedstrijd uit?

Als u een wedstrijd wilt uitstellen of verzetten naar een andere datum, dan dient u eerst zelf de teams benaderen, die in uw klasse spelen en ook in de dezelfde speelweek gepland staan voor het omzetten van de wedstrijd. Het gaat sneller aangezien u dan ook meteen antwoord krijgt of het wel of niet kan, als het via de competitieleider gaat, dan gaat er weer onnodig tijd verloren gaat. Mocht u er samen niet uitkomen dan gaat de competitieleider er zich mee bemoeien. De wedstrijd wordt door de ZFB opnieuw vastgesteld, mocht het een van de twee teams niet uitkomen dan wordt er een boete opgelegd volgens de tarieven- en boeteregeling van de ZFB. Zijn de teams bereid gevonden, dan dient u dit via een e-mail te bevestigen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit verzoek dient vergezeld te gaan van één akkoordverklaring van uw tegenstander en van de verenigingen waarmee u wilt ruilen. Het verzoek en de akkoordverklaringen dienen tenminste twee weken voor de geplande wedstrijd in het bezit te zijn van de competitieleider. Wij wijzen u erop dat de verzoeken welke dezelfde dag als de speeldag binnenkomen niet gehonoreerd worden, aangezien wij op dezelfde dag geen andere wedstrijd meer kunnen inplannen.

Wat moet ik doen bij een strafzaak?

Indien er sprake is van:

Het definitief wegzenden van een speler, coach, verzorger of doelgrensrechter;

  • Het staken van een wedstrijd of;
  • Andere omstandigheden voor, tijdens of direct na de wedstrijd;

Dan dient dit gerapporteerd te worden door:

  • De scheidsrechter;
  • De secretaris-tijdwaarnemer;
  • De bij het voorval betrokken speler(s), coach(es) en/of doelgrensrechter(s);
  • De betrokken vereniging;
  • Andere door de strafcommissie aan te wijzen personen.

Alle formulieren dienen ingevuld te worden door de betrokkenen en binnen drie werkdagen te zijn doorgemaild aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijnde de contactpersoon van de afdeling strafzaken.

Welk formulieren dienen te worden gebruikt?

Het strafrapport wordt door de scheidsrechter en /of de secretaris-tijdwaarnemer gebruikt. Het verweerschrift onregelmatigheden wordt gebruikt wanneer het incident betrekking heeft op speler(s), coach, verzorger of doelgrensrechter uit het team van de overtreder. De verklaring onregelmatigheden wordt gebruikt door het team wat niet in overtreding was, maar als getuige kan optreden. De benodigde formulieren kunt u terugvinden onder het kopje Downloads op onze website.

 

Copyright 2011 Informatie - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.