F.A.Q.

Afdrukken

 

Wat is het bankrekeningnummer van de Zaalvoetbal Federatie Breda?
Hoe schrijf ik een vereniging voor het nieuwe seizoen?
Hoe geef ik een adreswijziging van een lid door?
Hoe verkrijg ik een ledenlijst?
Hoe verleng ik een spelerskaart?
Hoe krijg ik een spelerskaart voor een nieuwe speler?
Hoe vraag ik overschrijving aan voor een speler?
Hoe verzet ik een wedstrijd?
Wat moet ik doen bij een strafzaak?

Wat is het bankrekeningnummer van de Zaalvoetbal Federatie Breda?

Het bankrekeningnummer isNL79INGB0005930827 ten name van: Stg. Zaalvoetbal Federatie rayon Breda e.o. te Breda.

Hoe schrijf ik een nieuwe vereniging in voor het nieuwe seizoen?

U kunt een nieuwe vereniging inschrijven voor 1 juli van ieder kalender voor het nieuwe seizoen dat start rond eind september. U vraagt via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een inschrijfformulier aan voor nieuwe verenigingen.Voor vragen over het lidmaatschap/competitie van de ZFB Breda kunt u hier ook terecht.

Hoe geef ik een adreswijziging van een lid door?

Mocht er een wijziging zijn in de adresgegevens van een lid van uw vereniging dan dient u dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de ledenadministratie via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe verkrijg ik een ledenlijst?

Nadat u zich als bestaande vereniging heeft ingeschreven voor het nieuwe seizoen bij de ZFB Breda ontvangt de contactpersoon van uw vereniging via de mail een ingevulde ledenlijst van onze ledenadministratie. Deze ledenlijst dient u te controleren en daar waar nodig is aan te passen. Ook dient de kolom mutatiecode in te vullen. De ingevuld ledenlijst dient u voor 1 augustus van ieder kalender jaar terug te mailen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit bent u verplicht om te doen. Bij het te laat insturen van de ledenlijst volgt er een boete voor uw vereniging volgens de tarieven- en boeteregeling van de ZFB Breda. Het niet terug sturen van een ingevulde ledenlijst voor de start van het seizoen betekent dat uw vereniging niet kan spelen, alle gevolgen hieruit vloeiend zijn voor de verantwoordelijkheid van de overtredende vereniging. Nieuwe verengingen ontvangen het eerste seizoen geen ledenlijst.

Hoe verleng ik een spelerskaart?

Het verlengen van een spelerskaart gebeurt door het formulier (verlenging spelerskaart) op de website in te vullen, U kunt dit formulier alleen invullen als u bent ingelogd op de website. U dient het formulier volledig in te vullen en een recente kleuren pasfoto toe te voegen en daarna te versturen. De ledenadministratie zorgt er dan voor dat de spelerskaart wordt verlengd. De kosten voor het verlengen van de spelerskaart staan vermeld op de tarieven- en boeteregeling van de ZFB Breda. De nieuwe spelerskaart is 5 jaar geldig.

Hoe krijg ik een spelerskaart voor een nieuwe speler?

Iedere speler, coach en verzorger van een vereniging moet in het bezit zijn van een geldige spelerskaart om deel te kunnen nemen bij een door de ZFB Breda georganiseerde wedstrijd. Het aanvragen van een nieuwe spelerskaart gebeurt door het formulier (aanvraag spelerskaart) op de website in te vullen. U kunt dit formulier alleen invullen als u bent ingelogd op de website. U dient het formulier volledig in te vullen, een kopie van ID of rijbewijs en een recente kleurenfoto toe te voegen en daarna te versturen. De ledenadministratie zorgt er dan voor dat de spelerskaart wordt aangemaakt. De kosten voor het aanmaken van een spelerskaart staan vermeld op de tarieven- en boeteregeling van de ZFB Breda. De nieuwe spelerskaart is 5 jaar geldig.

Wat moet ik doen als een speler eerder bij een andere vereniging heeft gespeeld?

Als een speler al lid is bij een vereniging, maar wilt lid worden bij een andere vereniging dan vraagt u overschrijving aan voor deze speler. Het aanvragen van overschrijving geschiet door het formulier (overschrijving speler) op de website in te vullen. U kunt dit formulier alleen invullen als u bent ingelogd op de website. U dient het formulier volledig in te vullen en daarna te versturen. De vereniging die de speler wenst te verlaten krijgt hierdoor ook een mail, deze vereniging moet goedkeuring geven voor de overschrijving. Zodra deze is gegeven zorgt de ledenadministratie ervoor dat de overschrijving wordt aangemaakt. De kosten voor het overschrijven van een speler staan vermeld op de tarieven- en boeteregeling van de ZFB Breda. De nieuwe spelerskaart is 5 jaar geldig.

Hoe verzet ik of stel ik een wedstrijd uit?

Als u een wedstrijd wilt verzetten naar een ander tijdstip of datum, dan dient u dit zelf te regelen. U benadert dan verenigingen uit uw eigen klasse die in dezelfde speelweek spelen als uw wedstrijd die u wilt verzetten. U dient dan van wedstrijd te ruilen met de verenigingen die dat dan willen doen. Zijn er verenigingen bereid gevonden, dan dient u dit via een e-mail te bevestigen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit verzoek dient vergezeld te gaan van één akkoordverklaring van uw tegenstander en van de verenigingen waarmee u wilt ruilen. Het verzoek en de akkoordverklaringen dienen tenminste vijf kalenderdagen voor de geplande wedstrijd in het bezit te zijn van de competitieleider. Wij wijzen u erop, dat er op geen enkele andere manier een wedstrijd verzet kan worden dan op hierboven beschreven. Mocht u niemand bereid vinden om van wedstrijd te ruilen, en u de wedstrijd niet speelt, dan wordt u hiervoor beboet voor het niet op komen dagen bij een wedstrijd volgend de tarieven- en boeteregeling van de ZFB Breda.

Wat moet ik doen bij een strafzaak?

Als er sprake is van:

a. Het staken van een wedstrijd, om welke reden dan ook.

b. Het definitief wegzenden van een speler, coach, verzorger of lijnrechter doormiddel van een rode kaart door de scheidsrechter.

c. Andere omstandigheden voor, tijdens of na de wedstrijd.

Dan dient dit gerapporteerd te worden door:

a. De scheidsrechter.

b. De tijdwaarnemer.

c. Beide verenigingen.

d. Eventuele andere opgeroepen partijen door de strafcommissie.

Alle formulieren dienen ingevuld te worden door de betrokkenen en binnen drie kalenderdagen te zijn verstuurd aan zijnde de contactpersoon van de afdeling strafzaken.

Deze formulieren zijn te vinden op de website van de ZFB Breda, nadat u bent ingelogd. Het formulier dient zo volledig mogelijk ingevuld te worden.

Het strafrapport wordt door de scheidsrechter en de tijdwaarnemer gebruikt.

Het verweerschrift onregelmatigheden wordt gebruikt wanneer het incident betrekking heeft op speler(s), coach, verzorger of doelgrensrechter uit het team van de overtreder.

De verklaring onregelmatigheden wordt gebruikt door het team wat niet in overtreding was, maar als getuige kan optreden.

U bent als vereniging verplicht om hier gehoor aan te geven, blijft u in gebreke dan wordt u hiervoor beboet volgens de tarieven- en boeteregeling van de ZFB Breda.

Copyright 2011 Informatie - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.