Finaleavond 2022/2023

Afdrukken

Op vrijdag 21-4-2023 is de afsluiting van het zaalvoetbalseizoen weer op traditionele wijze beëindigt. In Ulvenhout op het complex Jeugdland is op deze avond in toernooivorm gestreden om het kampioenschap van de Paul Keim cup. Vier verenigingen hebben op deze avond mooi voetbal laten zien. Gestreden voor iedere meter maar met een wederzijds respect naar elkaar toe. Waarbij de verenigingen aan elkaar gewaagd waren. De zes wedstrijden waren deze avond onder de leiding van twee scheidsrechters, Hans Zuidema en Jan Vugts, die geassisteerd werden door tijdwaarnemer Theo Rosenbrand. De belangstelling was groot, en het publiek stond dan ook zichtbaar te genieten. Een waardig bekertoernooi afsluiting van de Paul Keim cup van dit seizoen.

Na de wedstrijden volgde de prijsuitreiking van dit seizoen onder het genot van een drankje, eerst werden de kampioenen van alle klassen van de competitie gehuldigd. Daar is als volgt de uitslag

4e klasse kampioen: Shikeda 2.0

3e klasse kampioen: BOHD

2e klasse kampioen: PT JOJO

1e klasse kampioen: Noumidia Academie

Nogmaals alle verenigingen van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

Dan de uitslag van de Paul Keim cup 2022/2023.

4e plaats: Klijs Advice

3e Plaats: Selinos

2e plaats: Noumidia Academie

1e plaats: Ad Voesenek Zonweringen

Ook hier nogmaals de felicitaties voor het behaalde resultaat.

Alle verenigingen hebben voor hun inzet een bokaal gekregen, en zoals de traditie is heeft de bekerwinnaar ook nog de wisselbokaal in ontvangst mogen nemen vergezeld met een schaal bitterballen.

Als bestuur kijken we terug op een geslaagde avond.

Ook willen we alle verenigingen die dit jaar weer hebben deelgenomen aan de zaalvoetbalcompetitie van de ZFB Breda bedanken voor hun deelname, inzet en vertrouwen. We hopen dan ook van harte jullie volgend seizoen allen weer in de sporthallen te kunnen begroeten in een goede gezondheid.

Namens het bestuur van de ZFB Breda.

Pieter van der Pluijm.

Voorzitter ZFB Breda e.o.

25042023

Copyright 2011 Finaleavond 2022/2023 - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.