VERENIGINGSOVERLEG Woensdag 7-9-2022

Afdrukken

Geacht contactpersoon,

Hierbij nodig ik u uit namens het bestuur van de ZFB voor het verenigingsoverleg op Woensdag 7-9-2022 aanvang 20.00 uur.

Op deze avond wordt u weer even bijgepraat voor het nieuwe seizoen van start gaat. Mocht u graag onderwerpen bespreken op deze avond, dan kunt u deze insturen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit dan graag voor 1-9-2022.

De agenda en het verslag van de vorige vergadering doe ik u hierbij toekomen. Graag verwijs ik u naar de inhoud daarvan.

Wij vragen u om niet meer dan twee personen per vereniging aanwezig te zijn op deze vergadering in verband met de aantal beschikbare zitplaatsen.

De vergadering heeft een verplicht karakter, dat wil zeggen dat als u zelf niet aanwezig kunt zijn, u zich kunt laten vervangen door een ander lid van uw vereniging.

Mocht dit ook niet mogelijk zijn, dan kunt u zich schriftelijk (per mail) afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Is dit allemaal niet op de voorgeschreven wijze afgewerkt, dan wordt u een boete opgelegd volgens de tarieven- en boete regeling van €10,00.

Hopende u te mogen ontmoeten in het clubhuis “De Toss”, Valkenierslaan 285 A te Breda (zij ingang van voetbalvereniging “De Baronie”.

Met vriendelijke sportgroet,

Namens het bestuur van de ZFB.

Pieter van der Pluijm.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright 2011 VERENIGINGSOVERLEG Woensdag 7-9-2022 - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.