Aanpassingen formulieren.

Er gaat wat veranderen wat betreft de formulieren van de ZFB. De formulieren waarmee u nieuwe spelerskaarten aanvraagt maar ook de verklaring bij onregelmatigheden en dergelijke zijn aangepast. Wat is er veranderd? De formulieren kunt u nu rechtstreeks op de site invullen en er kunnen bijlages worden toegevoegd daar waar nodig. Door op verzenden te drukken wordt het formulier naar de juiste persoon binnen het bestuur gestuurd. Met deze verandering hopen wij als bestuur weer een beetje meer tijd te winnen en het voor de verenigingen wat makkelijker te maken.

Het grootste probleem zat hem ook in het formulier aanvraag nieuwe speler, deze werd vaak onjuist en incompleet aangevraagd. Geen kopie ID geen foto of geen juiste foto en dat soort zaken. Wat wij als bestuur hebben besloten is dat het aanvraagformulier nieuwe speler alleen nog door de contactpersoon van de vereniging kan worden aangevraagd. Voor dit formulier moet u voortaan ingelogd zijn op de site van de ZFB. Daar kunt u dan de formulieren vinden. Wij hopen om een persoon deze formulieren in te laten vullen het voortaan goed wordt gedaan. En dat dit ons zoals aangegeven tijd gaat besparen.

Wij gaan deze verandering voor de aanvang van de wedstrijden in het nieuwe jaar doorvoeren.

Mocht u nog vragen hebben omtrent deze verandering dan kunt u terecht bij de ledenadministratie van de ZFB Breda.

Pieter van der Pluijm Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

Namens het bestuur van de ZFB Breda.

 

Copyright 2011 Aanpassingen formulieren. - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.