Corona update 19 december 2021

Beste verenigingen en scheidsrechters,

Afgelopen week heeft het bestuur van de ZFB Breda weer overleg gehad over de voortgang van het beker en competitieprogramma. Op het moment van dit overleg was het al duidelijk dat we dit jaar niet meer zouden gaan starten. Na de persconferentie van zaterdag 18-12-2021 is daarin voor ons niet veel veranderd. Alleen de vrees dat dit misschien langer gaat duren dan we met zijn allen hadden gedacht.

Wij hebben als bestuur dan ook de volgende beslissingen genomen. Als we in het nieuwe jaar weer mogen gaan spelen, zullen we starten met de competitie programmering die nu al bekend is. Dit is besloten met de reden dat het voor de competitieleider onmogelijk is om nu het programma aan te passen. We hebben geen enkele duidelijkheid wanneer we mogen starten. Als we weer gestart zijn met spelen gaan we als bestuur bekijken wat we kunnen gaan doen. Dit kunnen verschillende opties zijn, en heeft er alles mee te maken wanneer we weer mogen voetballen. Welke opties dit zijn, hoort u terzijde tijd.

Namens het bestuur van de ZFB Breda wens ik jullie fijne dagen toe, en we hopen elkaar weer snel in de zaal te kunnen begroeten.

Mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij deze graag.

Hopend u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd,

Namens het bestuur ZFB Breda.

Cees Markus,

Voorzitter ZFB.

 

Copyright 2011 Corona update 19 december 2021 - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.