Activiteiten voor het nieuwe seizoen 20-21.

Beste verenigingen,

Door de bekende redenen is er abrupt een einde gekomen aan het zaalvoetbal seizoen.Hoewel wij als bestuur in het begin nog hoopten op een herstart van het seizoen, is dit helaas niet meer mogelijk gebleken. Wij hopen als bestuur dat u toch een sportief voetbalseizoen heeft gehad, en u met uw vereniging veel voetbal plezier heeft beleefd.
Wij willen u in ieder geval weer hartelijk danken voor uw aanwezigheid en deelname van afgelopen seizoen.

Als bestuur zijn wij bezig om het jaar af te sluiten en zijn ook alweer begonnen met het op starten van het nieuwe seizoen. Net als afgelopen jaar hoeft u zich als vereniging niet meer opnieuw in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Als u afgelopen seizoen heeft deelgenomen aan de competitie dan bent u voor volgend jaar automatisch ingeschreven.
De voorkeuren die u heeft door gegeven vorig seizoen, nemen wij mee naar het nieuwe seizoen. Wilt u deze aanpassen dan kan dat altijd.

De voorkeuren mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en eventuele andere veranderingen kunnen ook worden gemeld bij deze persoon. (Zoals verandering van kleur tenue, indeling klasse en dergelijke)

U moet u dus alleen uitschrijven bij de ZFB Breda, als u wenst te stoppen met voetballen.

Dit doet u voor 1-7-2020. Ook dit doet u bij de competitieleider. Heeft u zich voor deze datum niet uitgeschreven, dan gaan wij ervan uit dat u er weer bij bent voor het nieuwe seizoen.

Vanaf 1-7-2020 bent u dus automatisch ingeschreven en ontvangt u na deze datum dan ook weer de bekende ledenlijst zoals voorgaande jaren. Ingevuld en al zodat u deze alleen hoeft te controleren en daar waar nodig is aan te passen.

Hopend u allen hiermede voldoende te hebben geïnformeerd,

Wenst het bestuur u veel gezondheid toe en hopen u allen volgend jaar weer te kunnen begroeten in de zaal.

Namens het Bestuur ZFB Breda.

Pieter van der Pluijm.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20-4-2020

Copyright 2011 Activiteiten voor het nieuwe seizoen 20-21. - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.