Toegang Sporthal Haagsche Beemden

Beste meneer, mevrouw,

Sinds augustus 2019 is de gemeente Breda voor het gebruik van binnensportaccommodaties gaan werken met een nieuw toegangscontrole systeem. In onderstaande e-mail ontvangt u informatie over dit nieuwe toegangscontrole systeem en de veranderingen voor u als klant voor sporthal De Haagse Beemden (Ganzerik).

Vanaf nu kunt u de sportaccommodatie De Haagse Beemden (Ganzerik) betreden middels een QR-pas. Aangezien de ZFB over veel verschillende teams beschikt is met het bestuur van de ZFB afgesproken dat de QR-pas van de ZFB om binnen te komen in de sporthal in beheer is bij de horeca exploitant (Bianca van der List). Bianca kan de pas op het begin van de avond aanbieden bij de QR-scanner en dan geldt het volgende:

Pas voor gebruikers sporthal Haagse Beemden

  • Deze pas werkt 15 min voorafgaand aan de gereserveerde tijd. Probeer je 16 minuten voorafgaand binnen de komen, werkt de pas niet!
  • Het licht gaat bij het aanbieden van de pas aan en gaat 15 minuten na afloop van de reservering uit.
  • Bij sporthal de Haagse Beemden blijft de deur gedurende de gereserveerde tijd op automatisch staan. Na de gereserveerde tijd valt de deur in het slot en kunnen mensen alleen nog naar buiten.
  • Biedt je als gebruiker de zelfde QR code nog een keer aan bij sporthal de Haagse Beemden dan gaat de deur weer op slot.

Bovenstaande betekent dat niet altijd een beheerder aanwezig is in de sporthal. Mochten teams vragen / opmerkingen of hulp nodig hebben tijdens het voetballen dan is altijd een beheerder van ons bereikbaar en op te roepen middels het telefoonnummer wat op de ruit is geplakt bij de beheerdersruimte.

Tevens is het goed om te vermelden dat de scheidsrechter ruimte open is, zodat sporters zelf een pleister of coldpack kunnen pakken.

Mochten er verder vragen / opmerkingen zijn dan horen wij het uiteraard graag!

Met vriendelijke groet,

 Marc Raas

Coördinator binnensportaccommodaties

Copyright 2011 Toegang Sporthal Haagsche Beemden - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.