Informatie seizoen 2019-2020

Beste verenigingen,

Inschrijfgeld.

Op de laatste bestuursvergadering is naar voren gekomen dat wij als bestuur genoodzaakt zijn om het inschrijfgeld voor volgend seizoen te moeten verhogen. Dit heeft een aantal oorzaken. Maar de grootste oorzaak is dat de BTW landelijk met 3 % is verhoogd voor het huren van sportaccommodaties.

Het inschrijfgeld komt voor het seizoen 2019-2020 op € 850.- waarvan € 25.- rechtstreeks in uw boetepot wordt gestort.

Hopend op uw begrip in deze.

Zoals u weet hoeft u zich niet meer voor het volgend seizoen in te schrijven, alleen als u wilt stoppen met spelen dient u dit voor 1-7-2019 kenbaar aan ons te hebben gemaakt. Na deze datum krijgt u de factuur over het inschrijfgeld van onze penningmeester met de voorwaarden van betalen.

Verzetten van wedstrijden.

Met leden ogen hebben wij als bestuur helaas NAC Breda zien degraderen. Hoewel dit eraan zat te komen hadden wij nog de hoop op een stunt, maar deze bleef uit. Binnen de leden van de federatie zitten zoals wij weten een groot aantal trouwe NAC-supporters die hondstrouw naar iedere thuis en/of uitwedstrijd gaan. Degradatie betekent volgend jaar in keuken kampioen divisie en deze wordt veelal op maandag en vrijdag gespeeld. En daar zijn wij als bestuur niet gelukkig mee gezien er op deze dagen ook in de zaal wordt gespeeld.

Wij als bestuur hebben dan ook besloten dat er volgend jaar door het bestuur geen wedstrijden worden verzet. (Echte uitzonderingen uitgesloten). U krijgt weer aan het begin van het seizoen een jaarprogramma en u kunt dus zien wanneer u moet spelen. Er wordt rekening gehouden met uw voorkeur die u vorig jaar heeft ingediend. Deze proberen wij toe te passen in de voor u thuisspelende wedstrijden. En ik zeg met klem ” proberen “. Wilt u volgend seizoen een wedstrijd verzetten dan dient u zich aan de hier voor gestelde regelementen te houden. Deze zijn te vinden op de site. Ook zal het bestuur de vooropgestelde boetes voor het overtreden van deze reglementen opleggen. Wilt u uw voorkeur veranderen dan kunt u deze bij de competitieleider doorgeven.

Wij hopen op uw begrip voor deze regeling. Als bestuur is het onmogelijk om een reeks wedstrijden te verzetten, dit is afgelopen seizoen maar weer eens gebleken.

Dus beste vereniging denk hier goed over na als u besluit komend seizoen te willen spelen bij de ZFB Breda. Het jaarprogramma is volgend seizoen heilig voor het bestuur.

Hopend u volgend jaar allen weer te mogen begroeten in de zaal.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur ZFB Breda.

Copyright 2011 Informatie seizoen 2019-2020 - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.