Afsluiting 2018-2019 en start van nieuwe seizoen

Beste vereniging,

Met de op 5 april gespeelde Paul Keim cupfinale is er weer een eind gekomen aan het seizoen 2018/2019. Wij hopen als bestuur dat u een sportief voetbalseizoen heeft gehad, en u met uw vereniging veel voetbal plezier heeft beleefd. Wij willen u in ieder geval weer hartelijk danken voor uw aanwezigheid en deelname van afgelopen seizoen.

Als bestuur zijn wij bezig om het jaar af te sluiten en zijn ook alweer begonnen met het op starten van het nieuwe seizoen. Wij als bestuur proberen het de verenigen zo makkelijk mogelijk te maken, de hoofdzaak is toch het voetballen en dat beseffen wij maar al te goed. Om het u weer een beetje makkelijker te maken hoeft u zich vanaf heden niet meer opnieuw in te schrijven aan het begin van het seizoen. Als u afgelopen seizoen heeft deelgenomen aan de competitie dan bent u voor volgend jaar automatisch ingeschreven. De opgegeven voorkeuren die u heeft doorgegeven vorig seizoen nemen wij mee naar volgend seizoen. Wilt u deze aanpassen dan kan dat altijd. (Voorkeuren mailen naar de competitieleider). Eventuele andere veranderingen kunnen ook worden gemeld bij deze persoon.

U moet u dus alleen uitschrijven bij de ZFB Breda als u wenst te stoppen met voetballen. Dit doet u voor 1-7-2019. Ook dit doet u bij de competitieleider. Heeft u zich voor deze datum niet uitgeschreven, dan gaan wij ervan uit dat u er weer bij bent voor het nieuwe seizoen.

Het inschrijfformulier verenigingen wordt dan ook binnenkort van de site verwijderd. Deze blijft echter wel bestaan voor nieuwe verenigingen. Deze wordt dan bij aanvraag door het bestuur verstrekt.

Vanaf 1-7-2019 bent u dus automatisch ingeschreven en ontvangt u na deze datum dan ook weer de bekende ledenlijst zoals voorgaande jaren. Ingevuld en al zodat u deze alleen hoeft te controleren en daar nodig aan te passen.

Hopend u allen hiermede voldoende te hebben geïnformeerd,

Wenst het bestuur u alvast een goede vakantie toe en hopen u allen volgend jaar weer te kunnen begroeten in de zaal.

Namens het bestuur ZFB Breda

Copyright 2011 Afsluiting 2018-2019 en start van nieuwe seizoen - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.