GANZERIK ZAALVOETBAL ZOMERCOMPETITIE 2019

Beste Teams,

Zeer geregeld hoor ik over de positieve ervaringen van de zomercompetitie in Teteringen omdat iedereen de zomer lekker in beweging blijft en het altijd gezellige en sportieve wedstrijden zijn.
Geen verplichtingen met pasjes, geen scheidsrechter, aangeven hoe frequent je in de maand wil spelen en gewoon 6 weken vakantie zoals voorgaande jaren.

Bianca (uitbater van de sportcafé Ganzerik) heeft het initiatief genomen om de zaal ter beschikking te stellen zodat Mike, samen met Bianca en Pieter de competitie weer nieuw leven kunnen inblazen.

Kort samengevat:

- Voorinschrijving tot 1 maart;

- Definitieve inschrijving tot 1 april;

- U kunt inschrijven voor de woensdag- of vrijdagavond op 3x een uur (tussen 19:30 – 22:30);

- De competitie loopt van 17-4 t/m 27-9 met een zomervakantie tussen 5 juli en 21 augustus (6 weken);

- We gaan rekening houden in de klasse waarin jullie team speelt zodat je hoofdzakelijk tegen gelijkwaardige teams speelt;

- Er kunnen geen wedstrijden verplaatst worden zonder overleg via Mike of Bianca dit zal via de Facebookpagina van de Ganzerik (https://www.facebook.com/ganzerikbreda) gaan.

- Kosten bedragen €25,- per wedstrijd per team en het totaal bedrag (aantal wedstrijden x €25,-) moet voor april betaald worden.

Aanmelden: Wellicht kunnen jullie informeren bij de spelers of er (weer) interesse is om mee te doen met de zomercompetitie, zodat het speelschema op tijd gemaakt kan worden.
Aanmelden kan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mike zal zorgen dat er een inschrijfformulier jullie kant op komt!

Graag tot horens!

LET OP: Inschrijving VOOR 24 maart

Copyright 2011 GANZERIK ZAALVOETBAL ZOMERCOMPETITIE 2019 - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.