Wijzigingen Sporthallen

Beste verenigingen,

Hierbij even een update van de sporthallen waar we het komende seizoen gaan spelen.

Door een onverwachte beëindiging van de sporthal in Teteringen.

De sporthal is verkocht aan een andere partij welke er een nadere bestemming gaat geven.

Wij waren daarom genoodzaakt om op korte termijn aanpassingen te doen in onze speellocaties.

De keuze is gevallen op Sport en Partij Centrum Jeugdland in Ulvenhout (Jeugdland 1 te Ulvenhout) hier kunnen we op de vrijdagavond terecht vanaf 19:39 tot 22:30 gedurende het seizoen met uitzondering van de maanden december en januari (verhuurd aan een derde partij).

Mocht je al hebben inschreven voor het nieuwe seizoen om op vrijdag in Teteringen te spelen dan zal dat dus Ulvenhout worden. De keuze welke je hebt doorgegeven kan je uiteraard nu wijzigen.

Mocht je de keuze voor de maandag in Teteringen hebben gemaakt dan passen we die aan naar de dichts bij zijnde sporthal.

Als je het team nog niet hebt ingeschreven dan is nu het moment om het te doen, heb je reeds een deel betaald en geen formulier ingeleverd doe dat dan alsnog. Dan hebben we de juiste gegevens beschikbaar.

Het nieuwe inschrijfformulier kunt u ook vinden op de website van de ZFB onder het kopje informatie/ downloads.

Wij willen u als bestuur vragen om u voor de einddatum in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Zodat wij op tijd aan het jaarprogramma kunnen gaan beginnen.

Mocht u als vereniging besloten te hebben om na dit seizoen te stoppen, dan horen wij dit ook graag van u. Graag met de reden waarom u gestopt bent.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Namens het Bestuur van de ZFB

C. Markus (voorzitter)

Copyright 2011 Wijzigingen Sporthallen - Zaalvoetbal Federatie Breda. All Rights Reserved.