Kort verslag van de Bekerfinale en huldiging Kampioenen 2017-2018

Laatst bijgewerkt op vrijdag 01 maart 2019

Op vrijdag 20 april 2018 is het seizoen 2017-2018 afgesloten met de bekerfinale tussen zvv De Bun en zvv Expres-Boys.

De locatie was het sportcentrum Teteringen, Donkerstraat 36-38, 4842 EJ te Teteringen.

De avond werd geopend door Cees Markus, voorzitter van de ZFB rond de klok van 20:00 uur.

Na het voorstellen van de beide teams kon de wedstrijd beginnen, het ging vanaf het begin gelijk op. zvv Expres-Boys liet zich niet naar de slachtbank leiden, door gegroepeerd te voetballen had zvv De Bun het moeilijk. De rust ging in met een gelijke stand.

Na de rust kwam zelfs zvv Expres-Boys op voorsprong. Door flink van zvv De Bun aandringen werd het weer gelijk.

Na afloop van de reguliere speeltijd was de stand 4 – 4. Dus kon de verlenging van tweemaal vijf minuten beginnen. Na een groene kaart voor een speler van zvv Expres-Boys kon zvv De Bun het verschil maken in de eerste helft van de verlenging. Na het wisselen van helft zetten zvv Expres-Boys alles op alles om gelijk te komen, maar een schot van eigen helft door zvv De Bun was de tegenstand gebroken. De scheidsrechter Patrick Martina floot daarna de wedstrijd af met een uitslag van 6 – 4 in het voordeel van zvv De Bun, die daarmee de dubbel haalde.

Na afloop van de wedstrijd werd de Paul Keim Cup en de daarbij behorende portie bitterballen uitgereikt door Alex Cops (de broer van Paul Keim).

Waarna het huldigen van de kampioenen van het afgelopen seizoen kon beginnen, deze werden onder het genot van een hapje en een drankje uitgereikt door onze voorzitter op de hem typerende wijze.

Nadat de voorzitter de afsluitende woorden had gesproken en de heeft gewezen op het feit dat men weer kan inschrijving voor het nieuwe seizoen 2018-2019, gingen de hapjes erin als koek.